Premiekeuring 2019

Beste leden en bezoekers,

De jaarlijkse premiekeuring van ons fokgebied komt er weer aan en wel op zaterdag 28 september. De meeste van ons zullen al bezig zijn met het selecteren van de pony’s die dit jaar mee mogen naar de leukste dag van het jaar. Tevens zijn de meeste ook alweer druk bezig om de pony’s in de juiste conditie te krijgen zodat ze kunnen schitteren in de baan.

U kunt uw pony’s opgeven tot 1 augustus! Dit kan digitaal op mijn nsps of via het inschrijving formulier. Ook hopen we net als voorgaande jaren dat u ons weer komt assisteren met het opbouwen en afbreken van de Rijhal.

De keuring wordt zoals elk jaar gehouden in de Rijhal, dorpsstraat 13 6617AB te Bergharen. Dus komt Allen naar de Rijhal op 28 september voor een gezellige en sportieve premiekeuring.

Wij wensen alle leden heel veel succes toe!

Het Bestuur

Hengstenkeuring 2019

Op de hengstenkeuring van 2019 werden er door onze leden diverse successen behaald.

Hedric v. Bromishet gefokt door Thijs Broens werd kampioen mini maat en algemeen kampioen.

Ook Harm Vissers behaalde een succes op de hengstenkeuring met als resultaat de goedkeuring van Koen v.d. Zuid Caroline.

Verder behaalde Hengstenhouderij Dibbits ook succes op de hengstenkeuring met de goedkeuring van King v. Stal Heidezicht en Kondor v.d. Garderenshof.

We willen de eigenaren van harte feliciteren met deze resultaten.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur

(foto’s gemaakt door Leontien Ruissen)

Premiekeuring 2018

Beste leden en bezoekers,

De jaarlijkse premiekeuring van ons fokgebied komt er weer aan en wel op zaterdag 22 september. De meeste van ons zullen al bezig zijn met het selecteren van de pony’s die mee mogen naar de leukste dag van het jaar. De ene mag wat meer en de andere moet nog net even op rantsoen om zo in hun beste conditie te kunnen verschijnen in de baan. Ook zal er al getraind worden met de jeugd zodat deze hun beste beentje voor kunnen zetten en te schitteren in de baan. U kunt uw pony’s opgeven tot 1 augustus!

De keuring wordt zoals elk jaar gehouden in de Rijhal, dorpsstraat 13 6617AB te Bergharen. Dus komt allen naar de Rijhal op 22 september voor een gezellige en sportieve ponykeuring.

We wensen alle leden heel succes toe!

Het bestuur

 

Hengstenkeuring 2018

Op de laatst gehouden hengstenkeuring werden er door onze leden diverse successen behaald.
Dietlof v veldzicht in eigendom van appie dibbits werd grote maats en algemeen kampioen.
Hedric van bromishet gefokt door Thijs broens werd reserve mini kampioen.
Nieuw dit jaar was de verkiezing voor hengst met de beste draf dit werd gewonnen door de hengst balmoral of sportview in eigendom van martin broens

Namens het bestuur van de fokvereniging,

Harm Vissers

1 2 3 5