Premiekeuring 2019

Beste leden en bezoekers,

De jaarlijkse premiekeuring van ons fokgebied komt er weer aan en wel op zaterdag 28 september. De meeste van ons zullen al bezig zijn met het selecteren van de pony’s die dit jaar mee mogen naar de leukste dag van het jaar. Tevens zijn de meeste ook alweer druk bezig om de pony’s in de juiste conditie te krijgen zodat ze kunnen schitteren in de baan.

U kunt uw pony’s opgeven tot 1 augustus! Dit kan digitaal op mijn nsps of via het inschrijving formulier. Ook hopen we net als voorgaande jaren dat u ons weer komt assisteren met het opbouwen en afbreken van de Rijhal.

De keuring wordt zoals elk jaar gehouden in de Rijhal, dorpsstraat 13 6617AB te Bergharen. Dus komt Allen naar de Rijhal op 28 september voor een gezellige en sportieve premiekeuring.

Wij wensen alle leden heel veel succes toe!

Het Bestuur